|
iMi7
|
 |
« Reply #30 on: February 08, 2010, 10:20:07 PM » |
|
Τον ξάδερφό μου 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scof
|
 |
« Reply #31 on: February 08, 2010, 10:43:47 PM » |
|
Καλα μην παιρνεις όρκο 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iMi7
|
 |
« Reply #32 on: February 08, 2010, 10:49:40 PM » |
|
Παίρνω αυτός δεν ξέρει τι πώς να κατεβάζει ένα απλό πρόγραμμα π.χ. bittorent
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papp0us
|
 |
« Reply #33 on: February 08, 2010, 11:16:02 PM » |
|
βασικά δε θα δικάσουν οσους χρήστες κατεβάζουν, αλλα όσους το χρησιμοποιούν για να βγάλουν λεφτά.. δεν νομίζω πάντως πως αυτό θα αποτρέψει κάποιον απο το να κατεβάσει απο το gamato. Είναι γεγονός πάντως οτι είναι παράνομο όπως και να έχει, μας αρέσει δε μας αρέσει, και είναι κάτι που κάνουμε μαζικά και φανερά.. κάποια στιγμή θα σταματήσει.. ελπίζω μόνο οταν θα έρθει αυτή η στιγμή να μην πάρει και εμάς η μπάλα..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iMi7
|
 |
« Reply #34 on: February 08, 2010, 11:23:09 PM » |
|
Μέ ipcover program πάλι θα μας βρουν?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scof
|
 |
« Reply #35 on: February 09, 2010, 05:22:04 PM » |
|
Ναι... Εγώ θα κλεύω απο του γείτονα 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iMi7
|
 |
« Reply #36 on: February 09, 2010, 06:40:05 PM » |
|
δεν έχει σχέση αν κλέβεις Ίντερνετ από άλλον η ip είναι διαφορετική για κάθε υπολογιστή
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papp0us
|
 |
« Reply #37 on: February 09, 2010, 07:47:51 PM » |
|
δεν έχει σχέση αν κλέβεις Ίντερνετ από άλλον η ip είναι διαφορετική για κάθε υπολογιστή
Nop!! η ip είναι κοινή οσοι υπολογιστές και αν συνδέονται.. η εσωτερική ip διαφέρει στο δίκτυο.. η ip απο τον provider είναι μια
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iMi7
|
 |
« Reply #38 on: February 09, 2010, 07:54:42 PM » |
|
ναι εγώ μπερδεύτηκα όσοι υπολογιστές είναι στο ίδιο δίκτυο έχουν ίδιο ip οπότε θα πιάσει και τους δυο 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scof
|
 |
« Reply #39 on: February 09, 2010, 08:04:21 PM » |
|
Γιατι; Που θα ξέρει που μένω εγω; 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iMi7
|
 |
« Reply #40 on: February 09, 2010, 09:57:14 PM » |
|
Νομίζω πως τα ip εντοπίζονται από διάφορες χάρτες αν έχεις προσέξει υπάρχουν κάποια site που έχουν συνήθως στο αριστερό μέρος της οθόνης ένα παράθυρο από google map και δίχνει τοποθεσία της ip .... μου έχει συμβεί κιόλας και από το κινητό έδειχνε το σπίτι μου!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scof
|
 |
« Reply #41 on: February 09, 2010, 10:24:55 PM » |
|
Ναι, αλλά θα δειχνει την τοποθεσια του router 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iMi7
|
 |
« Reply #42 on: February 09, 2010, 10:35:13 PM » |
|
το οποίο θα είναι κοντά σου επειδή δεν έχει μεγάλη εμβέλεια το wifi και μπορεί να πιάσουν όλη τη γειτονιά 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mitsos94
|
 |
« Reply #43 on: February 13, 2010, 04:27:24 PM » |
|
Ρε παιδια, δε γινεται να παρει η μπαλα τοσα πολλα ατομα οταν το κλεισουν...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papp0us
|
 |
« Reply #44 on: March 10, 2010, 02:43:55 PM » |
|
Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με την ιστοσελίδα (torrent site) gamato.info, που προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» δωρεάν ταινίες, μουσική και αρχεία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των διαχειριστών του ιστότοπου σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, γεγονός που μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο, φίλοι και χρήστες του gamato.info, μέσω blog και forum, κάνουν λόγο για τρεις συλλήψεις στην Αθήνα, τρεις στη Θεσσαλονίκη και μία στη Ρόδο, μετά από μήνυση που κατέθεσε εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων δημιουργών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για καταπάτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και τον διαμοιρασμό υλικού χωρίς την άδεια των δημιουργών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από έρευνες σε σπίτια και γραφεία, όπου κατασχέθηκαν υπολογιστές, και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Το gamato.info, το μεγαλύτερο torrent site στην Ελλάδα, τις τελευταίες ώρες δεν λειτουργεί, γεγονός που ενισχύει τη φημολογία για το μπαράζ συλλήψεων των διαχειριστών του.
Πηγή: zougla.gr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|